BOOT 2024: Pasiunea pentru sailing începe cu sporturile pe apă

Boot Dusseldorf 2024 a însemnat mult mai mult decât prezentarea unor ambarcațiuni, tehnologii sau materiale. A fost o activitate neîntreruptă ce a avut ca scop promovarea sporturilor nautice, ce au putut fi privite, admirate și chiar testate.

Publicul a admirat cele mai noi tendințe și a avut parte bineînțeles de foarte multă distracție – acest lucru este unic și poate fi găsit doar la Boot Dusseldorf, fie că vorbim despre wingsurf, wingfoilers, windsurf, stand-ul paddle (SUP), wakeboard, kitesurf, skimboard sau caiac. Toate acestea au putut fi practicate indoor.

Boot 2024
Boot 2024

De la ambarcațiuni clasice la școli și seminarii de sailing, workshop-uri pentru reparații și recondiționări, navomodelism, artă nautică și până la companii de turism, firme de charter și booking, brokeri atât marinarii cât și pasionații de sporturi acvatice au găsit o panoplie completă a acestui univers.

Cu peste 1500 de expozanți, reprezentanți a 68 de națiuni, cele 17 hale și peste 220 000mp s-au dovedit a fi neîncăpătpri pentru acest univers nautic reprezentat de cel mai mare târg de ambarcațiuni și sporturi nautice din lume.

De la ambarcațiuni clasice la școli și seminarii de sailing, workshop-uri pentru reparații și recondișionări, navomodelism, artă nautică și până la companii de turism, firme de charter și booking, brokeri atât marinarii cât și pasionații de bărci cu motor au găsit o mare varietate de bărci cu motor, bărci cu vele, ambarcațiuni supersport sau yacht-uri de lux.

Sporturile acvatice populare, precum scufundările, surfingul, kite surfing, stad up padding, skimboarding sau canotaj au putut fi admirate și testate indoor de către cei prezenți.

Piscinele, „râul”, rampele și întreg echipamentul oferit au asigurat cadrul perfect atât pentru neinițiați cât și pentru specialiștii acestor discipline pentru care au ți fost organizate diverse concursuri.

Programele live au avut ca protagoniști vedete din acest univers și tot aici au fost prezentate cele mai noi tendințe în materie de echipament, ateliere și activități practice, atât pentru pasionații de asporturi și activități de agrement cât și pentru experți. Toate ac estea fiind organizate până în cel mai mic detaliu, la nivelul unei adevărate manifestări de nivel mondial.

De asemenea, conservarea mediului marin și prezentarea tehnologiilor inovatoare și durabile au fost la rândul lor în centrul atenției. 

În cooperare cu European Boating Industry (EBI), docul albastru al inovațiilor a oferit un format unic de dialog cu experți din politică, economie, tehnologie și media în hala 10. În plus, două foruri pentru protecția oceanelor au fost din nou la bord. Prestigiosul premiu „Omagiu oceanului” avându ca partener Fundația Prințul Albert al II-lea și German Ocean Foundation, precum și campania „Iubește-ți oceanul”, cu standul său din Pavilionul 11.

Te-ar mai putea interesa și:

Premiile Motor Boat 2024: cele mai bune motorboat-uri ale anului

And the „Oscar” goes to….Câștigătorii European Yacht of the Year 2024

BOOT 2024: Bavaria C46, design gândit până în cel mai mic detaliu

 

 

Adaugati comentariu