Noua gamă INFYNITO de la Ferretti Yachts

INFYNITO

Noua gamă INFYNITO de la Ferretti Yachts. Noua gamă situată între 70 și 100 picioare prezentată la începutul lunii august 2022 vine în completarea ofertei flybridge cu scopul de a impune un nou trend în designul mărcii.

Materiale sustenabile

INFYNITO aduce noi inovații pentru experiența yachtingului și un stil care se pliază mai bine pe noile nevoi ale proprietarilor: un contact nemijlocit cu mediul înconjurător, materiale sustenabile, persoanlizare, minimalism ca formă de expresie, esență, sofisticare și o legătură directă între cer și mare.

Premiera mondială pentru RIVA 90’ ARGO

 

Inovația cheie este continuitatea vizuală dintre exterior și interior, conectarea bărcii la un orizont neatins până acum. Doar așa, spune constructorul, experiența devine infinită: fără limite sau bariere, privirea ajunge departe iar nevigația este mai pură, mai personală și mai introspectivă. Designul este curat și echilibrat, exprimând noile valori care indică modul în care abordarea mai naturală și mai sustenabilă a navigației a devenit o preocupare pentru clienți.
INFYNITO
INFYNITO

Stilul INFYNITO este influențat de vasele de explorare, ambarcațiuni destinate voiajelor lungi, dar cu scopul de a oferi un confort deplin pasagerilor, și oferind proprietarilor acel sentiment  de „acasă” în privința intimității, siguranței, a atmosferei relaxate și a spațiului.

Propulsie electrică

Cu această ocazie, Ferretti Yachts introduce și conceptul F.S.E.A. (Ferretti Sustainable Enhanced Architecture), un pachet de soluții pentru navigație prietenoase cu mediul.

Acesta include un pavilion solar care generează curent electric pentru încărcarea bateriilor de la bord, și o operare tip „hotel mode”, o tehnologie care creează o atmosferă de relaxare totală la bord, cu zero emisii grație pachetului de baterii pe bază de litiu.

În sfârșit, pentru construcție și finisări s-au ales materiale mai „verzi”, vopseluri ecologice, podea teak din materiale sustenabile, materiale reciclate și piele.

Beneteau lansează Swift Trawler 48

Un punct de referință este modul în care a fost creată puntea principală – main deck – unde privirea trece fără niciun obstacol de la interior spre exterior și dinspre pupa spre prova.

Designul acestui spațiu, una dintre cele mai reprezentative inovații ale noii game, include „all season terrace” – o zonă spațioasă, aerisită ascunsă de ochii indiscreți atunci când yachtul este acostat, dar și funcțională atunci când se navighează.

Noua gamă INFYNITO de la Ferretti Yachts reprezintă rezultatul colaborării dintre Strategic Product Committee condus de Mr. Piero Ferrari și Ferretti Group Engineering Department.

Designul exterior și coca sunt realizate de Filippo Salvetti în timp ce interioarele poartă semnătura Ideaeitalia

INFYNITO
INFYNITO

Adaugati comentariu