The Icon – rezultatul colaborării dintre BMW și producătorul de bărci TYDE pentru sustenabilitate în mobilitatea pe apă

The Icon

BMW colaborează cu producătorul de bărci TYDE pentru o soluţie de pionierat pentru mobilitatea pe apă. Conceptul de mobilitate The Icon dezvoltat de Designworks este o expresie a luxului sustenabil.

BMW prezintă THE ICON, o ambarcațiune care oferă mobilitate fără emisii pe apă. Dezvoltată în colaborare cu producătorul de bărci TYDE, această ambarcațiune exemplifică un ecosistem care redefinește mobilitatea fără emisii și încorporează călătoria pe apă alături de transportul pe șosea.

 THE ICON prezintă o interpretare progresivă a luxului sub forma plăcerii responsabile.
THE ICON prezintă și o interpretare progresivă a luxului sub forma plăcerii responsabile.

Zonele metropolitane, în special, au nevoie de soluții noi și mai durabile, care să aibă sens pentru locuitorii lor. Producătorul de bărci TYDE este responsabil pentru dezvoltarea și realizarea THE ICON. Designul ambarcațiunii inovatoare a fost creat în studioul subsidiarei BMW Group, Designworks.

Hinckley propune primul yacht de lux full-electric

Acest concept nou face ca BMW să utilizeze tehnologiile și cunoștințele existente pentru a crea o soluție integrată care oferă o mobilitate premium durabilă în zonele urbane. Numeroșii ani de experiență a mărcii BMW i în mobilitatea electrică se combină cu competența producătorului de bărci TYDE.

Cu un design de avangardă și un sistem de propulsie fără emisii locale, THE ICON prezintă și o interpretare progresivă a luxului sub forma plăcerii responsabile.

THE ICON demonstrează încă o dată modul în care BMW continuă să regândească mobilitatea. Această abordare acoperă extinderea implacabilă a mobilității electrice și micșorarea amprentei de mediu de-a lungul lanțului de fabricație. De asemenea, include și implicarea în domeniul managementului transportului urban.

Electric boating: Noul H2e de la Four Winns (video)

Prin nenumăratele sale cooperări cu orașe, universități, companii și organizații, precum și implicarea în domeniile politicii și societății, BMW Group lucrează la soluții care vor reimagina mobilitatea urbană într-o formă mai durabilă. Obiectivul companiei este de a folosi inovațiile pentru a contribui la îndeplinirea nevoilor de mobilitate ale oamenilor și, totodată, la protejarea calității vieții în zonele urbane.

BMW Group lucrează la soluții care vor reimagina mobilitatea urbană într-o formă mai durabilă
BMW Group lucrează la soluții care vor reimagina mobilitatea urbană într-o formă mai durabilă

Nou: Arcona 415 – cu propulsie electrică standard

Adaugati comentariu