Premieră: Bavaria C46 cu Ocean Package

Bavaria C46 Ocean Package

Premieră Bavaria C46 cu Ocean Package. Noul BAVARIA C46 realizat în cooperare cu Cossuti Yacht Design redefinște standardele în categoria sa. Modelul a fost expus pentru prima dată la Düsseldorf, marcându-și premiera cu pachetul complet de echipare OCEAN.

Bavaria C46 Ocean Package
Bavaria C46 Ocean Package

Un pachet complet pentru navigație oceanică

Pachetul de echipare OCEAN al noii BAVARIA C46 este unul complet, clientul are de ales doar culoarea carenei și a dungilor de pe ea, tipul de lemn din interior și lemnul pentru podea.

Acest pachet include deja restul echipărilor cuprinse în SAIL READY, DESIGN, pachetele de divertisment și de petrecere a timpului la bord, precum și multe alte opțiuni importante.

Spațiul generos de la bord și soliditatea Made in Germany sunt combinate cu performanțe de navigație îmbunătățite și de un factor de confort mai mare. Acestea au fost posibile datorită provei în V, care asigură deja caracteristici excelente de navigație la modelele precedente din serie, BAVARIA C38 și C42 și care creează un spațiu incomparabil mai mare în cabine.

Rigging ce se pretează atât pentru navigația cu echipaj complet cât și redus

Cu noul concept de rigging al BAVARIA C46 este mai bine optimizată, fie că se navighează solitar sau cu un echipaj sportiv – deoarece versatilul BAVARIA C46 oferă, de asemenea, soluții pentru fiecare cerință atunci când vine vorba de echiparea și layout-ul punții.

Bavaria C46 Ocean Package
Bavaria C46 Ocean Package

În același timp, BAVARIA C46 este un yacht elegant, șic, care își încântă deja viitorii proprietari. Nominalizarea sa pentru yachtul anului în Europa de către juriul internațional al Premiului European Yacht of the Year este o confirmare suplimentară a acestui nou concept.

C46 se navighează ușor single handed sau cu echipaj mare și ambiții sportive și oferă toate opțiunile necesare pentru o plăcere maximă de navigație cu șase poziții opționale pentru winch-urii, precum și opțiuni suplimentare pentru gennaker și Code0.

În plus față de acționarea convenținoală a randei sau sistemul rollrandă cu winch-uri manuale, pentru navigația activă, sunt oferite opțional, un sistem rollrandă electric și winch-uri electrice pentru reglarea velelor din prova.

Amenajare interioară multifuncțională

Amenajările interioare variază de la 3 la 5 cabine și oferă noi posibilități de a satisface nevoile individuale la bord prin intermediul camerelor multifuncționale.

De exemplu, proprietarul poate alege o configurație cu 4 cabine, fiecare cu baie proprie. Această dispunere oferă intimitate și confort optim pentru toți oaspeții de la bord.

PACHET OCEAN

Echiparea OCEAN PACKAGE a modelului BAVARIA C46 înseamnă că nu trebuie să lipsească nimic de la bord. Proprietarul trebuie doar să aleagă culoarea carenei și a dungilor de pe ea, tipul de lemn din interior și lemnul pentru podea. BAVARIA YACHTS s-a ocupat deja de toate celelalte pachete, cum ar fi SAIL READY, DESIGN, și multe alte opțiuni importante, și totul este deja inclus în pachetul C46 OCEAN PACKAGE.

PACHETUL DESIGN are ca scop să facă din propriul BAVARIA C46 ceva foarte special, cu atenție pentru detalii. Pereții acoperiți cu material textil și un concept de iluminat inovator creează o ambianță unică în salon și în cabine. Teak sau Esthec în cockpitj și alegerea culorii dungilor de pe cocă și multe alte detalii de design fac, de asemenea, parte din acest pachet.

Bavaria C46 Ocean Package
Bavaria C46 Ocean Package

READY TO SAIL: Pachetul SAIL READY PACKAGE completează echipamentul de bază extins al BAVARIA C46 cu multe opțiuni utile care fac viața la bord și mai plăcută. De la accesul pe punte la mai multă energie prin capacitatea suplimentară a bateriei, până la pachetele de lumini de sub punte și din cabina de pilotaj.

OPȚIUNI RIGGING ȘI VELATURĂ

BAVARIA C46 oferă multe alte opțiuni. În plus față de catargul convențional este oferit și un catarg sport, winch-uri manuale pentru navigația activă, sau un sistem electric de strângere a velei mari și winch-uri electrice pentru reglarea velelor din față, disponibile opțional.

De asemenea, a fost dezvoltat recent și un Code0 permanent, care poate fi fixat pe bompres și, în condiții de vânt curat, asigură rapid și ușor mai multă propulsie și plăcere de navigație, chiar și pentru echipajele reduse ca efectiv

BOOT 2024: Bavaria C46, design gândit până în cel mai mic detaliu

DATE TEHNICE

Lungime totală:14,50 m

Lungime totală (inclusiv bowsprit) 14.91 m

Lungime cocă 13.95 m

Lungime linie de plutire 13,315 m

Lățimea corpului navei: 4,70 m

Pescaj (standard): 2,30 m

Pescaj (opțional) 1,75 m

Lest (standard): 2.575 kg

Balast (opțional) 2.858 kg

Deplasament (standard): 12.730 kg

Deplasament (opțional) 13.013 kg

Motor (standard): 41,9 kW (57 mhp)

Motor (opțional) 58,8 kW (80 mhp)

Rezervor de combustibil (aprox.) 244 L

Rezervor de apă (aprox.) 554 L / 798 L

Suprafața velică: 115 m²

Vela mare (standard): 66 m²

Rollrandă (sistem de înfășurare): 62 m²

Foc autovoltant:49,5 m².

Genoa (106%): 56,4 m²

Gennaker: 192 m²

Code0: 105 m²

Înălțimea catargului (max. air draft) deasupra liniei de plutire 22,05 m

I 18,95 m

J 5,71 m

P (standard / sistem de rulare) 18,15 m / 17,90 m

E 6,4 m

Cabine 3/4/5

Camere umede 2/3/4

Categoria CE A / B / C

Design Cossutti Yacht Design

Velierele și motorboat-urile Bavaria Yachts sunt importate oficial în România de către Bavaria Yachts România.

Boot 2024: Bavaria a adus la Dusseldorf întreaga flotă SR-Line

 

Adaugati comentariu